Македонски (MК) English (UK)

Продажба на течна термо изолација

“Електро Про Инженеринг“ од неодамна стана  застапник за продажба на мало и големо на новиот извонреден производ “Термостоп“ од областа на течна термо изолација. Имено, овој производ , изработен со помош на нано технологија, е патентирана македонска иновација на фирмата “Металотехника“ од Прилеп, која ги има сите неопходни енергетски и еколошки сертификати.

Зошто Термостоп, а не класична термо изолација? Затоа што производот е:

  • Погоден за сите видови на површина: бетон, метал, дрво, керамика, пластика;
  • Практичен и лесен за нанесување: со четка, ролер, или распрскувач;
  • Наменет за изолација на: фасади, кровови, внатрешни ѕидови, подови, цевководи и пароводи;
  • 100% еколошки производ;
  • Идеален за термо, звучна, фриго, хидро и антикорозивна заштита;
  • Ефективен во штедењето на енергија и намалувањето на трошоците за греење и климатизација на објектите.